magasinsalen.com

Language:

 
MENY:     Om Magasin Sälen Här finns vi Annonsinfo FAQ Kontakt Magasin Sälen som PDF Magasin Sälen Sommar       
 


      


Killar på utflykt |
FAQ (Vanliga frågor)
Fågel, fisk eller mittemellan? Vad är egentligen Magasin Sälen? Vi har sammanställt de vanligaste frågorna vi får.
1. Vad är Magasin Sälen ?
Svar: Det är ett lyxigt livsstilsmagasin som handlar om Sälen.
2. Vad kostar Magasinet ?
Många ställer frågan vad magsinet kostar, så hur är det egentligen med priset?
Svar: Det kostar gratis. Magasin Sälen distribueras fritt i tidningsställ runt om i hela norra Europas största skidort.
3. Var hittar jag Magasinet?
Kan jag hitta Magasin Sälen i den vanliga tidningshyllan på macken nere på hörnet i Bromölla, eller är det exklusivt i Sälen?
Svar: Magasin Sälen finns i alla skidområden från Kläppen till Lindvallen och Sälfjällstorget, vidare till Högfjällsområdet samt Tandådalen och Hundfjället ända bort till Stöten. Vi finns också i dalgången och nere i Sälen by.
Vi finns i alla receptioner där man hämtar nycklar. Vi finns på restauranger, skidshopar, caféer, bad, bagerier och flera andra ställen. Du ser en exakt lista under fliken ” Här finns vi”.
4. Vad innehåller Magasin Sälen?
Svar: Vi vill blanda allt det sköna som Sälen kan erbjuda. Skidåkning, alpint och på längden, nöjen, mat, dryck och aktiviteter. Vi jobbar med några av Sveriges bästa skribenter och fotografer för att spegla livet här uppe. Vi behandlar de viktigaste prylarna, evenemangen, trenderna och profilerna.
I slutet av tidningen hittar du vår "kalla-fakta-del". Här finns så gott som all fakta och alla kontaktuppgifter du behöver för att din vistelse ska bli bekväm och upplevelsespäckad.
5. Vilka vänder sig Magasin Sälen till?
Svar: Vi vänder oss till alla de 1,5 miljoner gäster som besöker Sälen varje år. Det har visat sig att det främst handlar om aktiva människor mellan 20 och 50 år. Dessutom har dessa människor i hög utsträckning utförsåkande barn. Därför gör vi Magasin Sälen så bred vi kan. Vi speglar allt från de grymmaste tricken i parken till den stora mat- och vinupplevelsen på finkrogen.
© 2008 MagasinSälen

www.magasinsalen.com  |  TFN: 0280-255 70 Cookies  
 
Producerat av: PEGU media